Madonna werkt aan remix-album

Katy Perry gevraagd voor gastbijdrage

Leestijd: < 1 min

Naast een biopic over haar leven werkt Madonna aan een remix-album waarop een aantal van haar grootste hits zijn te horen. In een eerste preview op Instagram zijn onder meer ‘Everybody’, ‘La Isla Bonita’, ‘Vogue’, ‘Frozen’, ‘Sorry’ en ‘Living for Love’ te horen. Naar verluidt is Katy Perry gevraagd voor een gastbijdrage.

Madonna scoorde onlangs een bescheiden hit in de Billboard Hot Dance Chart met een remix van ‘Frozen’ die is gemaakt door Sickick. Wellicht dat dit haar op het idee heeft gebracht voor een compleet remix-album met nieuwe versies van haar grootste hits.

Naast de tracks die hierboven zijn genoemd, kwam die ‘Frozen’-remix ook voorbij, net als een nieuwe versie van ‘Médellin’, haar duet met Maluma dat afkomstig is van haar laatste album Madame X. De nieuwe versie van ‘Living for Love’ bevat de strijkers uit ‘Papa Don't Preach’. Disclaimer: deze tracks liet Madonna horen in een van haar Stories op Instagram, de uiteindelijke tracklist is nog niet bekend.

Katy Perry

De Queen of Pop heeft één keer eerder een remix-album uitgebracht. In 1987 verscheen You Can Dance, met tracks van haar eerste drie albums in een nieuw jasje, plus één nieuwe track: ‘Spotlight’, die was overgebleven uit de sessies voor het True Blue-album.

Attitude meldt dat Katy Perry is gevraagd voor een gastbijdrage aan het nieuwe remix-album. Madonna werkte eerder met haar samen tijdens een fotoshoot voor V Magazine. Ook had Katy een cameo in Madonna’s ‘Bitch, I’m Madonna’-video en verscheen ze op het podium tijdens de Rebel Heart Tour en de Madame X Tour.

Oktober 2022?

Wanneer het remix-album verschijnt, is nog niet bekendgemaakt, al hint Attitude op oktober 2022, de maand waarin het precies veertig jaar geleden is dat Madonna's debuutsingle ‘Everybody’ verscheen.

Ook voor de film over het leven van Madonna is nog geen releasedatum. Hiervoor heeft ze zelf het scenario (mede) geschreven en houdt ze op dit moment auditierondes. Meer weten? Hou Madonna’s (ietwat bizarre) Instagram-account in de gaten.

Volg je ons al op Instagram?

Powered by Labrador CMS