Maak kennis met Michael en Matt, die samen een YouTube-kanaal hebben

Met video's van hun reizen en hun zoektocht naar een draagmoeder

Leestijd: < 1 min

Michael en Matt hebben elkaar ontmoet via YouTube. Beiden zijn ze dol op reizen en zo ontstond het idee voor een gezamenlijk videokanaal waarop ze al globetrottend filmpjes plaatsen. Van hun reizen, maar ook hun intieme zoektocht naar een draagmoeder…

Matthew Schueller maakte een coming-outvideo die viral ging. Michael Lindsay zag die video en besloot daarop een ‘video-reply’ op te nemen waarin hij ook uit de kast kwam. Niet lang daarna ontmoetten de twee elkaar voor het eerst. Na enkele maanden besloten Michael en Matt te gaan samenwonen.

Dol op reizen

Beide heren hebben als hobby gemeen dat ze dol zijn op reizen. Op hun gezamenlijke videokanaal Michael & Matt delen ze hun avonturen, die inmiddels worden gevolgd door 100.000 abonnees.

In 2018 zijn Michael en Matt getrouwd. Niet lang daarna gooide corona hun leven overhoop: niet langer kon er gereisd worden en moesten ze op zoek naar een andere invulling van hun YouTube-kanaal. Te zien was hoe ze op zoek gingen naar een huis en hoe ze dit opknapten en inrichten.

Gezinsuitbreiding

Intussen zijn ze helemaal gesetteld. Er zijn plannen voor gezinsuitbreiding met behulp van een draagmoeder en langzamerhand begint het reisbloed ook weer te kriebelen, zo vertellen de twee aan OutTraveler.com.

Het YouTube-kanaal van Michael en Matt is hier te vinden. En hieronder hebben we alvast een aantal video’s van het koppel voor je geselecteerd.

Powered by Labrador CMS