Luke Macfarlane speelt in nieuwe gay rom-com Notes of Autumn

Leestijd: < 1 min

Hij was al te zien in de gay rom-com Bros en keert nu weer terug naar het filmgenre: Luke Macfarlane is binnenkort te zien in de Hallmark-film Notes of Autumn. Hij speelt een schrijver met een writer’s block die een huizenruil doet met een vriendin en op die manier zijn love interest tegen het lijf loopt.

Hallmark blikt uit in zoetsappige dan wel mierzoete films die draaien om de liefde. Maar op het gebied van gay rom-coms begint het platform pas sinds kort een beetje warm te draaien, met als voorlopig hoogtepunt de kerstfilm The Holiday Sitter, waarin voor het eerst twee hoofdpersonages die allebei gay waren.

Writer's block

Kennelijk hebben ze de smaak te pakken, want binnenkort volgt de film Notes of Autumn. Deze is geproduceerd door de voormalige tienerpopsensatie Debbie Gibson. In de hoofdrol is Luke Macfarlane te zien, die eerder een belangrijke rol te pakken kreeg in Bros.

Macfarlane is te zien als Leo, die op het Canadese platteland woont. Hij is schrijver, openlijk gay en heeft last van een writer’s block terwijl hij aan een nieuwe editie zou moeten werken van zijn populaire boekenreeks. Zijn goede vriendin Ellie (gespeeld door Ashley Williams) woont in de stad. Zij is een klassiek geschoolde pianiste die zichzelf in leven houdt met een saai hotelbaantje.

Huizenruil

Om nieuwe creatieve energie op te doen, besluiten Ellie en Leo om van omgeving te veranderen en een huizenruil te doen. Ellie vertrekt naar Canada en Leo trekt naar de stad. In die nieuwe omgeving ontmoetten beiden een aantrekkelijke man (respectievelijk gespeeld door Marcus Rosner en Peter Porte).

Wat er vervolgens gebeurt? Dat vertelt Hallmark er niet bij, maar vanaf 16 september is te zien of, wanneer en hoe Leo en Ellie in de armen eindigen van hun nieuwe liefdes.

Bron: Gay Times

Powered by Labrador CMS