Luister naar Envy Peru in The Best Social Podcast

Envy vertelt over drag en dickpics

Leestijd: < 1 min

Envy Peru is de eerste (en tot dusver enige) winnaar van de Nederlandse versie van RuPaul’s Drag Race. In de nieuwste aflevering van The Best Social Podcast vertelt ze over haar eigen socials. Wat doet ze bijvoorbeeld met de dickpics die ze krijgt toegestuurd?

The Best Social Media is een YouTube-kanaal met een podcastserie die dieper ingaat op het gebruik van sociale media. In eerdere afleveringen ging het bijvoorbeeld over ‘de shady praktijken in de “achterkant” van social media’ en over de vraag of Trumps social media-ban een goede zaak was.

Inmiddels zijn ze beland bij aflevering 37 van The Best Social Media Podcast. Deze keer is Envy Peru te gast, die Drag Race Holland won, de cover van Winq sierde en zelf ook groot is op YouTube en Instagram.

Envy vertelt onder meer over haar DM's op Instagram. Hoewel het bij haar gelukkig meevalt met haat, krijgt ze wel ander soort berichten: veel dickpics. Hoe ze daarmee omgaat? Ze vindt het eigenlijk wel prima. Ze laat ze zelfs zien aan haar vriend. 

Maar daar gaat het natuurlijk niet alleen over. Beluister de podcast via de onderstaande kanalen en in een uur ben je helemaal bij. Of klik gewoon op play in de onderstaande YouTube-video.

Powered by Labrador CMS