Luister naar deze prachtige medley van Whitney Houston en Lady Gaga

Leestijd: < 1 min

A Star is Born al gezien? Mooi hè, of had dat nog beter gekund? De makers van deze mashup vonden van wel en mixten Whitney Houstons ‘I Will Always Love You’ door Lady Gaga’s ‘I’ll Never Love Again’. En dan vlochten ze er ook nog een stukje Mariah doorheen. Het resultaat: deze fraaie mashup.

“I will always love you, and I'll never love again without you.” Zo zou de titel kunnen luiden van een mashup waarin drie tracks van drie topzangeressen met elkaar zijn versmolten.

In het commentaar onder de YouTube-video suggereert iemand dat Lady Gaga een eerbetoon aan Whitney Houston moet brengen tijdens de komende Oscar-uitreiking (heel Nederland: “EN GLENNIS GRACE DAN???”).

Anderen zeggen dat ‘I Will Never Love Again’ Lady Gaga’s eigen ‘I Will Always Love You’ is. Weer anderen hadden Whitney Houston graag gezien in een remake van A Star is Born. Helaas kan dat niet meer, maar zo is ze er toch een beetje bij.

Niet iedereen is even lyrisch. Sommigen vinden vooral de toevoeging van Mariah Carey's 'Without You' overbodig. En het geheel maakt een beetje een rommelige indruk. 

Hier de mashup:

Powered by Labrador CMS