Elton John Resale

Loop jij straks in de schoenen van Elton John? Hij veilt zijn kleding voor zijn Aids Foundation

Maar liefst 229 stuks, met als hoogtepunt loafers waar 'suck me' op is geborduurd

Leestijd: 1 min

Een babyblauw colbert met een bijpassend piepklein broekje. Een sjieke jas met luipaardprint. Een hoed met een veer, een bomberjack van Gucci of een paar loafers met ‘suck me’ erop geborduurd. Het is een kleine greep uit de kledingcollectie die Elton John veilt via eBay voor zijn Aids Foundation. Het kost aardig wat, maar dan heb je wél iets van Elton John in huis.

Maar liefst 229 stuks kleding een aanverwante spullen heeft Elton John op eBay gezet, in zijn eigen Rocket Man Resale Shop, met als ondertitel: ‘A pre-loved fashion shop from Elton John’. Er wordt al flink geboden, en het aanbod is eclectisch.

cowboylaarzen met dierenprint 

Naast de in het intro genoemde voorbeelden noemen we hier nog een doorschijnend overhemd van Versace, een blazer van Gucci met gouden accenten, loafers met de Amerikaanse vlag erop, een trainingspak dat speciaal voor Elton John is vervaardigd, cowboylaarzen met dierenprint, een zijden blouse met een skelet erop, nog veel meer schreeuwerige Versace-overhemden en een hele lading kleding van Yohji Yamamoto.

We schreven het al: je moet er flink voor lappen, maar dan heb je wel een authenthiek Elton John-kledingstuk in huis. De complete opbrengst gaat naar de Elton John Aids Foundation, die al bestaat sinds 1992.

bied mee

Klik hier om naar Elton Johns Rocket Man Resale Shop te gaan.

Powered by Labrador CMS