Lil Nas X bestelt pizza’s voor homofobe demonstranten

Een koekje van eigen deeg

Leestijd: < 1 min

Rapper Lil Nas X steekt niet onder stoelen of banken dat hij gay is. Voorafgaand aan een concert in Boston protesteerde een christelijke groep mensen tegen zijn komst. Lil Nas X deelde pizza’s aan ze uit, maakte een filmpje waarbij werd ingezoomd op een man en zette daarbij dat hij ‘verliefd is geworden’ op een van de demonstranten.

Lil Nas X staat bekend om zijn expliciete optredens waarin hij regelmatig met mannelijke dansers zoent en schaars gekleed gaat. Niet iedereen staat open voor zoveel queerness en regelmatig leidt dit tot protesten. Bij een concert in Boston was het weer zover. Buiten het stadion had een groep christenen zich verzameld om tegen de rapper te demonstreren.

Prima promotie

Op Twitter plaatste Lil Nas X een video met daarbij de tekst: “Net aan mijn team gevraagd om ze pizza’s te geven, dit is prima promotie!” Fans wilden weten of ze zijn pizza’s hadden aangenomen. Enkele uren later liet de rapper weten dat dit niet het geval was.

Maar, zo grapte hij bij een video waarin werd ingezoomd op een niet onknappe mannelijke demonstrant, ‘ik ben wel verliefd geworden op een van de homofobe protesteerders’. Hier de twee tweets van Lil Nas X.

Powered by Labrador CMS