Lief, dit: vader en zijn zoontje dansen samen in een Frozen-jurk

Bekijk deze schattige video

Leestijd: < 1 min

Een video gaat de wereld rond waarin te zien is hoe een jonge vader en zijn zoontje samen dansen op het lied uit de Disney-film Frozen, ‘Let It Go’. Ze dragen allebei de blauwe jurk van Elsa en dat ziet er vertederend uit. Hier de beelden!

Ørjan Burøe is een Noorse komiek. Hij deelde een video waarin zijn vierjarige zoontje Dexter zich helemaal laat gaan op het lijflied van Elsa uit Frozen, ‘Let It Go’.

In de video, die een minuut duurt, dansen Ørjan en Dexter vrolijk rond. Ørjan krijgt online veel lof toegezwaaid over het feit dat hij zijn zoontje een jurk laat dragen, tegen alle gendernormen in.

Hij schreef op Twitter: “Zoals kinderen geen huidskleur opmerken, ziet hij in Elsa gewoon iets geweldigs. Zij is zijn superheldin.” Hij vervolgt: “Het is belangrijk dat je kinderen leert dat je kunt doen wat je wilt, zonder vooroordelen. Dan kom je er snel genoeg achter wie wilt zijn in je leven.”

Actrice Kristen Bell, die de stem van prinses Anna vertolkt in de film uit 2013, kreeg het filmpje onder ogen en twitterde dat ze tot tranen toe was geroerd. Ze schreef: “Het is belangrijk dat je je gewoon laat gaan en jezelf bent.”

Een bericht gedeeld door (@orjanburoe) op

 

Een bericht gedeeld door

Bron: Attitude

Powered by Labrador CMS