Leuke lhbtq podcast: Kulti Kulti, met interviews, culturele tips en meer

Leestijd: < 1 min

Kulti Kulti is een maandelijkse lhbtq radioshow en podcast, met een persoonlijke, bevlogen en intieme melange van rubrieken: interviews, culturele tips, klankbeelden en audiocolumns.

Kulti Kulti wordt samengesteld, gemonteerd en gepresenteerd door Robert Weijers voor MVS Gaystation, met bijdrages van onder anderen cultkenner Marc Hesselink en voormalig docent homostudies Gert Hekma.

Divalicious

Inmiddels zijn er meer dan negentig shows gemaakt. Via de website KultiKulti.nl doorzoek je het archief op de gasten die hebben meegewerkt, of op bepaalde rubrieken. Een leuke rubriek is ‘Divalicious’, waarbij Weijers bekende persoonlijkheden introduceerde, van Adele Bloemendaal tot de Zangeres Zonder Naam. Ook leuk is de rubriek ‘Perversies’, die is geïnspireerd op het boek van Gert Hekma, Het ABC van Perversies.

Kulti Kulti is iedere tweede zaterdag van de maand tussen 19:00 tot 20:00 uur te horen op Radio SALTO. Daarnaast is iedere afzonderlijke uitzending te beluisteren als podcast. Abonneren kan via Apple Podcasts of door in je favoriete podcast-app te zoeken naar ‘Kulti Kulti’.

Een directe rss-feed vind je hier.

Coverbeeld: UnSplash

Powered by Labrador CMS