Leuk initiatief: bezorg iemand dit weekend een paasontbijtje

Een ontbijtje is niet voor iedereen een eitje

Leestijd: < 1 min

Onder het motto ‘Eenzaamheid is niet Miss, maar samen staan we sterk’ hebben bijna honderd meiden die meedoen aan de casting van Miss Nederland een ontbijt bezorgd bij iemand die dit goed kan gebruiken. Meedoen met dit initiatief? Het werkt als volgt!

Maandelijks organiseert Grand Hotel Krasnapolsky een “Breakfast Against Loneliness” om eenzaamheid te bestrijden in de vorm van een heerlijk ontbijt in de prachtige Wintertuin van het hotel.

Hart onde de riem
Gezien de huidige omstandigheden kan dit initiatief tijdelijk niet doorgaan. Om toch mensen die eenzaam zijn in deze tijd of in een lastige situatie zitten een hart onder de riem te steken, is de organisatie van Miss Nederland in actie gekomen.

Op gepaste afstand
Hoewel de casting voor Miss Nederland zelf is uitgesteld tot 13 juni, zijn de bijna honderd meiden die eraan meedoen aangemoedigd om zelf ontbijtjes te maken en deze op gepaste afstand voor de deur te zetten van iemand die dit goed kan gebruiken.

Maak een paasontbijt
Op deze manier ondersteunt de organisatie met haar deelnemers het geweldige initiatief van Grand Hotel Krasnapolsky en hopen hiermee anderen te inspireren om, zeker met het aankomende Paasweekend in het verschiet, een ontbijt te verzorgen voor de medemens.

Meedoen met dit initiatief?
1. Maak een heerlijk (Paas)ontbijt met extra veel liefde klaar
2. Breng deze op gepaste (1,5 meter) afstand naar iemand die je hiermee kunt verrassen
3. Fotografeer of film jouw ontbijtbezorging
4. Post deze op Instagram en/of Facebook met de hashtag #breakfastagainstloneliness
5. Tag daarbij @grandhotelkrasnapolsky en @missnederland, zodat de initiatiefnemers het ook kunnen delen
6. Spread the word en inspireer anderen om een ontbijt tegen eenzaamheid te verzorgen

Powered by Labrador CMS