Kylie vanavond te zien tijdens livestream Dua Lipa-concert

Koop VIP-tickets voor backstage beelden

Leestijd: < 1 min

Niemand minder dan Kylie Minogue is eregast tijdens het livestream-concert van Dua Lipa, dat vanavond wordt uitgezonden. Beide zangeressen brachten dit jaar een album uit dat is gestoeld op disco, dus dat wordt een waar dansfeestje.

Dua Lipa zou begin dit jaar op tournee gaan, maar corona gooide roet in het eten. In plaats daarvan komt ze nu met een online concert, genaamd Studio 2054. Die naam is een verwijzing naar de bekende discotheek in New York die in de jaren zeventig en tachtig het middelpunt vormde van dance en disco, Studio 54.

Zang en dans
Vanavond is het eerste concert te zien. Dua Lipa belooft een avond vol verrassingen, met gastoptredens, acrobatiek, dans en nog veel meer. Zelf zingt ze tracks van haar album Future Nostalgia en het remix-album Club Future Nostalgia, waarop onder meer een remix staat van ‘Levitating’, waaraan Madonna en Missy Elliott hebben meegewerkt.

Of die twee – al dan niet via een zoom-verbinding – te zien zullen zijn? Daarover is nog niets bekendgemaakt. Wat we wel weten is dat Kylie Minogue haar opwachting maakt. De van oorsprong Australische zangeres bracht onlangs haar album Disco uit, met daarop uiteraard dansbaar materiaal. Wat ze precies gaat doen vanavond is nog niet bekend, maar wellicht zit er een duet in met Dua Lipa.

Nog meer gasten
Andere gasten die bekend zijn gemaakt zijn FKA Twigs, Bad Bunny en J Balvin.

Het concert begint om 21:30 uur. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 20 euro, via Livenation.nl en Live-now.com. Koop je een VIP-ticket, dan krijg je ook een pre-show te zien en backstage beelden. Ook kun je via een livestream de After Show Party bekijken met gast-DJ’s.

Powered by Labrador CMS