Kylie Minogue krijgt eigen residency in Las Vegas

Kaartverkoop op 9 augustus van start

Leestijd: < 1 min

In een van de meest bekende resorts op de strip in Las Vegas, The Venetian, waan je je ook daadwerkelijk in klein Venetïe. Met een gondel vaar je door de kanalen in een kopie van de Italiaanse stad. Of je gaat vanaf 3 november naar Kylie Minogue, die als eerste artiest optreedt in Voltaire, de nieuwe concertzaal in het resort.

Voltaire – Belle de Nuit is de naam van de concertzaal in The Venetian die in november voor het eerst opengaat. De artiest die de primeur van het eerste optreden heeft, is Kylie Minogue. Ze staat hier in een intieme zaal met duizend zitplaatsen, een op art deco geïnspireerd interieur en een intieme plek in het midden van de hysterie die Las Vegas nu eenmaal is zodra je een voet buiten de deur zet.

‘Padam Padam’ en andere hits

Op 22 september verschijnt Kylies zestiende studioalbum, Tension, waarvan ze zeker enkele tracks zal laten horen – waaronder ‘Padam Padam’ dat dankzij onder meer TikTok uitgroeid is tot een wereldhit. In Nederland staat ze voor het eerst sinds jaren weer in de Top 40 en in Groot-Brittannië staat ze momenteel op nummer acht, haar hoogste hitnotering sinds 2011. Daarnaast zal Kylie ongetwijfeld een selectie zingen van haar grootste hits, zoals ‘All The Lovers’ ‘Spinnin’ Around’ en ‘Can’t Get You Out Of My Head’.

Puur, authentiek en intiem

Op de website van The Venetian heeft Kylie het volgende te zeggen over haar residency: “De sfeer van Voltaire is er een van puur, authentiek plezier. Het is er een waar ik als popartiest mee resoneer. Mijn nieuwe album Tension gaat helemaal over de ruimte waar het intieme en universele samenkomen en Voltaire vertegenwoordigt precies dat. Het creatieve team heeft een omgeving ontworpen waar mensen kunnen opstaan en dansen aan hun tafels en genieten van de nacht – dat is wat Voltaire is en ik kan niet wachten om op te treden in deze intieme en opwindende setting."

Tickets

Kylie treedt op vanaf 3 november. De voorverkoop begint op 9 augustus en tickets zijn verkrijgbaar via de website van Voltaire.

Powered by Labrador CMS