Kylie Minogue kondigt nieuwe single en nieuw album aan: ‘Padam Padam’ en Tension

Leestijd: < 1 min

Tension is de naam van het zestiende studioalbum van Kylie Minogue. Die staat vol met euforische, krachtige dansvloerknallers en zwoele popnummers. Het duurt nog even: de releasedatum is 22 september. Daarvoor volgt alvast de single ‘Padam Padam’.

Tension is alweer het zestiende studioalbum van Kylie Minogue. Op dat album staan elf tracks, waarvan de eerste ‘Padam Padam’ heet en op single verschijnt. In een aankondiging is bekendgemaakt dat het album volstaat met euforische, krachtige dansvloerkrakers en zwoele poptracks.

Geen thema

In een statement zegt Kylie: “Ik begon aan dit album met een open geest en een blanco pagina. In tegenstelling tot mijn laatste twee albums is er deze keer geen ‘thema’. Het ging om het vinden van het hart, het plezier of de fantasie van dat moment, en dat wilde ik terug laten horen in mijn muziek.”

Ze vervolgt: “Ik wil de individualiteit en vrijheid van ieder nummer vieren. In mijn ogen is het een mix van persoonlijke reflectie, het gevoel dat je hebt als je een club verlaat en een melancholische high.”

Gewoon in de studio

Voor Tension werkte Kylie met verschillende producenten. Twee daarvan zijn Biff Stannard en Duck Blackwell, met wie ze al vaker heeft samengewerkt. In tegenstelling tot haar vorige albums is Kylie weer ‘gewoon’ de studio ingedoken, in plaats van alles op coronaveilige afstand op te nemen in een mobiele studio.

Hier de tracklist van Tension:

‘Padam Padam’
‘Hold On To Now’
‘Things We Do For Love’
‘Tension’
‘One More Time’
‘You Still Get Me High’
‘Hands’
‘Green Light’
‘Vegas High’
‘10 Out Of 10’
‘Story’

Hou voor updates over Tension de website van Kylie in de gaten.

Powered by Labrador CMS