Kylie Minogue en Jane Fonda te horen op album Jake Shears

Leestijd: < 1 min

Jake Shears ken je wellicht nog van The Scissor Sisters. Hij is terug met een nieuwe single getiteld ‘Too Much Music’. Ook komt er een nieuw album, met gastbijdragen van Kylie Minogue en Jane Fonda. Bekijk hier z’n video, waarin hij zoent met een leuke meneer en een leuke mevrouw.

De voormalige frontman van The Scissor Sisters is terug! Jake Shears maakte vandaag bekend dat zijn tweede album verschijnt op 2 juni, vijf jaar na zijn solodebuut. Het nieuwe album heet Last Man Dancing en bevat gastbijdragen van Kylie Minogue, Big Freedia en Amber Martin. Ook is er een speciale cameo weggelegd voor Jane Fonda.

Nieuwe single

Vanmorgen ging Jake Shears’ eerste single van het album in première in de Zoe Ball Breakfast Show op BBC Radio 2, ‘Too Much Music’. Ook verscheen de bijbehorende video op YouTube, waarin de zanger een stel tegenkomt en zoent met zowel de man als de vrouw. Na enkele dramatische ontwikkelingen verdwijnt Shears uit het beeld met weer een andere man.

Op Instagram deelt de 44-jarige Shears zijn opwinding over zijn nieuwe album. “Last Man Dancing is mijn ultieme thuisfeestje. Ik presenteer mijn muziek in twee delen: aan de ene kant meezingers waarop je kunt dansen, aan de andere kant de duistere hoeken van mijn woonkamer.”

Disco op poppers

Hij vervolgt: “Er is electropop, tech-house en disco op poppers. Het is mijn afterparty en jij hebt zojuist het adres gekregen. We kunnen zo luid en zo lang doorgaan als we zelf willen. Hoewel misschien niet iedereen het einde haalt, zullen de laatsten die dansen worden beloond met de meest magische momenten van de avond.”

Hmm, dat klinkt poëtisch. Hoe die avonden er daadwerkelijk uitzien, kun je later dit jaar in het echt bekijken. Shears heeft namelijk van intieme theatertour op het oog. Hier de video van ‘Too Much Music’.

Powered by Labrador CMS