Kom naar de opnames van de Wensvaders-podcast

Leestijd: < 1 min

Vind je het leuk om de opnames van een podcast bij te wonen? Noteer dan in je agenda: zaterdag 1 oktober. Dan interviewt Wensvaders-podcastmaker Peter de Ruiter een van de twee gay ‘wensvaders’ die vier jaar geleden een tweeling kregen. Zelf vragen stellen vanuit de zaal is mogelijk!

In een nieuwe aflevering van de podcastserie Wensvaders interviewt Peter de Ruiter Kerry West, een van de twee gay 'wensvaders' die in 2018 vader werden van de tweeling Uta en Sounia. Dat kon dankzij de hulp van draagmoeder Fabiola in Mexico en Melissa uit Canada, die haar eicellen beschikbaar stelde. Hoe is het het gezin vergaan? Welke sociale en juridische hobbels moesten worden genomen? Hoe ziet hun geluk eruit? 

Wetgeving

Ook Wilma Eusman neemt deel aan het gesprek. Deze advocate voor familiezaken heeft zich de afgelopen jaren ingezet voor lhbtq-zaken, waarvoor zij is geridderd. Zij zal de versoepelde wetgeving voor draagmoederschap in Nederland toelichten. Wilma en Kerry beantwoorden vragen uit de zaal.

De opname vindt plaats op zaterdag 1 oktober 2022, 14.30 - 15.30 uur bij boekhandel Voorhoeve, Kerkstraat 82, Hilversum, en maakt deel uit van de 200-uur podcastopname-marathon van de Dutch Media Week. 

Stel zelf een vraag

Publiek is welkom bij deze opname. Dus ben je benieuwd hoe het de wensvaders is vergaan – en misschien heb je zelf wel een vraag? Dan ben je van harte uitgenodigd.

Kijk voor meer informatie op www.luisterdoc.nl.

Coverbeeld: Kerry en Carsten met hun dochters

Powered by Labrador CMS