Kom kijken naar Peanut Pie, A Queer Tragicomedy

Te zien op 26, 27 en 28 mei in Het Amsterdams Theater

Leestijd: < 1 min

Stephen is getrouwd met Anna, lijkt dolgelukkig, maar leidt een dubbelleven: hij is namelijk verliefd op een man en hij moet een keuze maken… Hierover gaat de voorstelling Peanut Pie, waar lezers van Winq met korting naar toe kunnen.

Peanut Pie vertelt het verhaal van Stephen Thomas, die zijn leven op eerste gezicht volmaakt op orde lijkt te hebben; getrouwd met zijn jeugdliefde Anna, een goed verdienende baan en een aardig optrekje in het betere deel van Londen.

Er is alleen één ding... Stephen is verliefd op een man. Zijn dubbelleven, dat hem langzaamaan parten speelt, dwingt Stephen tot het maken van een keuze tussen veiligheid en maatschappelijke acceptatie of een Boheems bestaan in Parijs. Maar dan blijkt dat deze keuze eerder is gemaakt dan gedacht.

Een stuk over liefde en jezelf zijn

Peanut Pie – A Queer Tragicomedy is een nieuw geschreven stuk gesitueerd in het Londen van de jaren veertig. Een tijd waarin er op maatschappelijk, juridisch en medisch gebied zeer anders tegen homoseksualiteit werd aangekeken. Een stuk over liefde, jezelf zijn, verlies en een onuitstaanbare trek in ‘Peanut Pie’.

Strike Me Pink Productions is een nieuw Engelssprekend theatergezelschap dat de Amsterdamse lhbtq-cultuur wil verrijken met theater voor een (inter)nationaal publiek.

Auteur: Ralph Remers
Regisseur: Sita van Sante
Ensemble: Ralph Remers, Harun Balci, Emilia Moscovich, Hugh Mackay, Tamara Richards, Lara Coret, Isis Caljé, Selman Aqiqi, Robert Jan Peters, Ann Morgan, Ken Kitchen

Voorstellingsdata: 26, 27 en 28 mei
Locatie: Het Amsterdams Theaterhuis, Marius van Bouwdijk Bastiaansestraat 54, Amsterdam.
Meer informatie en tickets: www.strikemepinkproductions.com
Let op: Winq-lezers krijgen korting! Voer bij het bestellen de volgende code in: winqpeanutpie

Peanut Pie
Peanut Pie
Powered by Labrador CMS