Actie

Kom allemaal naar Amsterdam voor een Kiss-in

Omdat je mag zoenen wie je wil

Leestijd: < 1 min

Twee mannen die met elkaar zoenen hebben nogal wat losgemaakt in Nederland. Zaterdag 10 maart is er een Kiss-in georganiseerd op de Dam in Amsterdam. Hetero, bi of homo, iedereen is welkom en neem je liefste mee.

Kiss-in
Kiss-in

Amsterdam Kiss-In is de naam van de organisatie die de actie organiseert. Op Facebook schrijven ze het volgende:

Abri’s afplakken, besmeren of vernielen, een aantal mensen binnen Nederland laten op een weinig subtiele manier merken wat ze van twee zoenende mannen vinden. Lieve plakkers, soms gebeurt er iets en dat is niet jouw persoonlijke smaak. Relax. Het is niet alsof iemand je vraagt om met de zoenende mannen mee te doen. Je mag namelijk zoenen wie je wil. Dat is de vrijheid die we allemaal hebben. Ook zoenende mannen ja.

Dit is een oproep voor mensen die vinden dat geluk in alle vormen mag: Laten we samenkomen op de Dam en laten we aantonen wat liefde en vrijheid betekent door een half uurtje te zoenen met degene van wie je houdt. Doe mee en show us some love! Heteroseksueel, biseksueel, homoseksueel, iedereen is welkom. Neem jouw liefste mee.

Facebook
De Kiss-In begint om 14.00 uur en duurt tot 14.30 uur. Kijk op de Facebook-pagina wie er allemaal gaan, of er nog meer Kiss-ins zijn, en om je aan te melden.

Update:
Er is ook een flashmob georganiseerd in Den Bosch. Daarover lees je meer op deze Facebook-pagina.

Powered by Labrador CMS