Video

Kleindochter zet opa op zijn plek: “Mannen die hand in hand lopen is niks mis mee”

Leestijd: < 1 min

Youtuber Roel Maalderink ging de straat op en vroeg mensen voor de vuist weg: hoe reageer je als twee mannen hand in hand over straat lopen? De meesten reageren positief, op een paar na. Een echtpaar op leeftijd stoort zich eraan, maar dan grijpt de kleindochter in… Hier de beelden.

De reactie van een ouder echtpaar op de vraag wat ze doen als er twee mannen of twee vrouwen met elkaar hand in hand over straat lopen, liegt er niet om. De man van het stel zegt zelfs dat hij erop wil slaan, zelfs als het zijn eigen zoon was.

Zijn vrouw valt hem bij en zegt dat ze niets moet hebben van mensen die ‘elkaar aflebberen’, en zeker niet als dat mensen zijn van hetzelfde geslacht. Maar daar ging het dus niet over, want de vraag was: hand in hand lopen, ja of nee.

Nadat youtuber Roel de man van het stel nog eens goed aan de tand voelt of hij echt geen grapje maakt, grijpt de kleindochter in. Volgens haar is het heel normaal als twee mannen hand in hand lopen, en er is helemaal niks mis mee. En daar kunnen opa en oma nog heel wat van leren, aldus Roel.

Powered by Labrador CMS