Kijk nu de eerste beelden van Drag Race Holland

...en ook de juryleden zijn bekend!

Leestijd: < 1 min

Aanstaande vrijdag barst het los: dan staat de eerste aflevering van Drag Race Holland exclusief op Videoland. De eerste beelden zijn nú vrijgegeven, en ook de juryleden zijn bekendgemaakt.

Nikkie Plessen, toch een beetje de bestie van Fred van Leer, vervult de rol van vast jurylid. Nikkie: “Wat mij het meest aanspreekt en inspireert in drag is dat hier zoveel creativiteit bij komt kijken en dat het verder gaat dan alleen een mooie outfit neerzetten. Met mijn fashion achtergrond is het natuurlijk echt fantastisch om hier deel van uit te mogen maken. Maar meiden jullie moeten er wel iets voor doen...you’d better work that runway hunties.”

All you can Nikkie
Drag Race-fans cabaretière Sanne Wallis de Vries, visagiste en YouTuber NikkieTutorials, zangeres Roxeanne Hazes en modeontwerper Cleas Iversen schuiven dit seizoen meerdere keren als gast jurylid aan. Ook model Loiza Lamers, zangeres Ruth Jacott, acteur Rick Paul van Mulligen, zangeres en presentatrice Raven van Dorst, choreograaf en pride ambassadeur Amber Vineyard, zangeres Edsilia Rombley en televisiepresentator Carlo Boszhard maken hun opwachting.

Bekijk nu de eerste beelden:

on

Powered by Labrador CMS