Ken jij Lizzo al? Kijk haar eens losgaan op haar fluit

Wat een vrouw, wat een act, wat een lied!

Leestijd: < 1 min

‘Juice’ is nu al dé zomerhit van het jaar. Zangeres en rapster Lizzo zong de opzwepende discodeun live in de talkshow van Ellen en toverde en passant haar fluit tevoorschijn voor een fijne solo. 

Ineens is Lizzo overal. Een paar weken geleden zag je bij Winq al de video van haar nieuwe single ‘Juice’, die inderdaad heerlijk juicy is. En je moet ook echt even de website BlameItOnMyJuice.com bekijken, die er uit ziet als een snoepwinkel. Achter werkelijk elk tekeningetje zit een verrassing verstopt: een video, een YouTube-fragment waarop Lizzo met haar billen schudt en erbij roept: “It’s clapping!”.

Bitch!
Afijn, je komt ogen en oren tekort. Lizzo maakte eerder een geweldige video voor haar lied ‘Boys’, die je onderaan dit artikel kunt bekijken. Verder was ze het voorprogramma van Florence + The Machine, deelt ze video’s waarop ze een fluitsolo laat horen, afgewisseld met teksten als “Bitch!”. En dan heeft Lizzo zichzelf ook nog eens aangeboden om Ursula te spelen in de live action-verfilming van The Little Mermaid.

Viraal
Deze week was Lizzo te gast bij Ellen, die meteen fan van haar werd. Het spektakel dat ze maakte van ‘Juice’ ging meteen viraal. Logisch, want als je dit optreden van Lizzo ziet, wil je meer. Hier ‘Juice’ live, gevolgd door de video’s van ‘Juice’ en ‘Boys’.

Volg je ons al op Instagram?

Powered by Labrador CMS