Winq ♥︎ Pathé Pride Night

Is The Man with the Answers de dromerige opvolger van Call Me by Your Name?

Op 6 april te zien tijdens Pathé Pride Night

Leestijd: < 1 min

Kent u dat verhaal van die Griek en die Duitser die samen op roadtrip gaan door Beieren en hopeloos verliefd worden? Dat is het begin van The Man with the Answers, op woensdag 6 april te zien tijdens Pathé Pride Night.

Vasilis Magouliotis speelt de hoofdrol in The Man with the Answers. De Griekse acteur, die niet zou misstaan in onze rubriek Hot op Instagram, speelde een aantal jaar geleden al in een Griekse film. The Man with the Answers is zijn internationale doorbraak. 

In de film speelt hij de rol van Victor, een ex-duikkampioen die inwoont bij zijn grootmoeder in een Griekse kustplaats. Daar leidt hij een rustig bestaan, tot zijn oma plotseling komt te overlijden. Hij besluit zijn huidige leven vaarwel te zeggen en naar het zuiden van Duitsland te rijden. 

Lift van zijn leven

De tocht naar Beieren brengt hem op de veerboot van Griekenland naar Italië. Daar loopt hij de knappe Duitser Matthias (Anton Weil) tegen het lijf. Matthias is zelf ook onderweg naar Duitsland en wil graag een lift, iets waar de Griek in eerste instantie niet op zit te wachten. 

Hij besluit Matthias toch een plekje te gunnen in zijn oude wagen. Wat volgt is een roadtrip door Europa. Via het berglandschap van Italië rijdt het koppel naar Duitsland. Met dromerige zwempartijen en broeierige scènes die doen denken aan Call Me by Your Name leren ze elkaar steeds beter kennen, maar ontstaat er ook échte liefde?

Pathé Pride Night

Iedere eerste woensdag van de maand organiseert bioscoopketen Pathé een Pride Night. Elke keer staat een andere queer film in de spotlights die te zien is in een geselecteerd aantal bioscopen door heel Nederland.

The Man with the Answers is op woendag 6 april te zien tijdens Pathé Pride Night in Pathé-bioscopen door heel Nederland. 

Kijk voor meer informatie en tickets op www.pathe.nl/pridenight.

Powered by Labrador CMS