Is dit T-shirt van The National AIDS Trust straks van jou? Bestellen doe je zo

De opbrengst gaat volledig naar het goede doel

Leestijd: < 1 min

Speciaal voor Wereld Aids Dag heeft The National AIDS Trust een T-shirt laten ontwerpen door de Schotse kunstenaar, mode-illustrator en textielontwerper John Booth. Interesse? Het T-shirt is gelimiteerd verkrijgbaar, dus wees er snel bij. En je steunt er ook nog eens een goed doel mee.

Ontwerper en designer John Booth (links op de bovenstaande foto) heeft samen met het creatieve platform Everpress een nieuw T-shirt ontworpen voor The National AIDS Trust, een organisatie die zich inzet voor de rechten van mensen die leven met hiv of daar groot risico op loopt.

Speciaal voor Wereld Aids Dag – jaarlijks op 1 december is dit T-shirt nu online te bestellen. Vandaag ging de winkel open en op vrijdag 17 november zal deze weer sluiten. Het T-shirt is dus gelimiteerd verkrijgbaar.

Kunst nauw verbonden met hiv

Booths ontwerp bestaat uit een krachtig, waarachtig, genderloos figuur in de van hem bekende kleurige stijl. Hij heeft verschillende printmogelijkheden benut voor het ontwerp en het T-shirt zelf is van katoen en zit in een verpakking die 100% gerecycled is.

In een statement zei Booth: “Het is een eer om een een ontwerp te mogen maken voor Wereld Aids Dag en op die manier geld in te zamelen voor The National AIDS Trust. Sinds de jaren tachtig is kunst nauw verbonden met hiv en aids. Veel kunstenaars van wie ik hun werk bewonder hebben hun steentje bijgedragen om het bewustzijn te vergroten over de problemen van mensen met hiv.”

Bestel dit T-shirt hier

Het shirt kost 33 euro en is verkrijgbaar via de website van Everpress. De verzendkosten naar Nederland bedragen 5 euro. Bestellen doe je hier!

Powered by Labrador CMS