Hot op Instagram: zanger Paul Morris

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: 1 min

In de nieuwe editie van Winq is een interview te lezen met zanger Paul Morris, waarin hij vertelt over zijn jeugd in Venezuela, zijn muzikale roeping en zijn eerste EP, It Gets Better. Morris is ook actief op Instagram. Hier zijn z’n mooiste foto’s.

Aan Winq vertelt Paul Morris dat hij als kind een buitenbeentje was in Caracas, de stad in Venezuela waar hij is opgegroeid. Eenmaal verhuisd naar Nederland bloeide hij op en wist hij van zijn muzikale roeping een carrière te maken. Van jongs af aan zong hij liedjes, en eenmaal in Nederland deed Morris mee aan de zangtalentenjacht DanceSing op SBS6.

It Gets Better

Daarna ging het snel: Morris werd ambassadeur voor Pride Amsterdam en inmiddels is zijn eerste EP een feit. Op It Gets Better, een boodschap van hoop voor iedereen die het nodig heeft. Hierover zei hij het volgende: “Ik maak muziek om terug te kunnen geven wat muziek mij gaf: een veilige haven, woorden die een spiegel waren van mijn gevoel toen ik dat niet kon verwoorden. Door middel van autobiografische popnummers belicht ik verschillende fases waarin een liefdesrelatie zich bevindt: spannende nieuwsgierigheid, piekerende onzekerheid, overweldigende verliefdheid en uiteindelijk de realisatie die ik iedereen gun: het komt goed, het wordt beter.”

Het nieuwste nummer van Winq is hier verkrijgbaar (even scrollen naar het einde van de pagina). En dit zijn de mooiste foto’s van Morris’ Instagram-account.

Coverbeeld: Tengbeh Kamara

Powered by Labrador CMS