Hot op Instagram: zanger en acteur Troye Sivan

De zanger heeft een nieuwe rol te pakken

Leestijd: < 1 min

Troye Sivan heeft weer een acteerklus te pakken. Deze week werd bekend dat hij een rol speelt in The Idol, een nieuwe tv-serie die is bedacht door zanger The Weeknd. We spiekten alvast even op Troyes Instagram-account of er al iets van de serie te zien is. Dat niet, maar wel een hoop ander leuks.

The Idol is de naam van een nieuwe tv-serie die The Weeknd mede heeft bedacht, samen met Reza Fahim en Sam Levinson. De Amerikaanse zender HBO heeft toegehapt en nu is bekendgemaakt wie er zoal meewerken.

Goeroe en sekteleider

Eerst even het verhaal van de zesdelige serie, die zich afspeelt in de wereld van de muziekindustrie. De focus ligt op een goeroe-achtige zelfhulpcoach die tevens leider is van een sekte. Hij krijgt een relatie met een jonge popster die in opkomst is.

The Idol wordt geregisseerd door Amy Seimetz en The Weeknd is niet alleen medebedenker, maar zal ook een rol spelen. Verder spelen Lily-Rose Depp (inderdaad, de dochter van Johnny), Suzanna Son, Melanie Liburd, Tunde Adebimpe, Steve Zissis, Elizabeth Berkley Lauren, Nico Hiraga en Anne Heche een rol spelen. En Troye Sivan dus.

Die laatste heeft samen met Steve Zissis en Suzanna Son een dragende rol.

Zoals gezegd is er nog niets te vinden op over The Idol op het Instagram-account van Troye Sivan. Maar dus wel een hoop ander leuks. Hier zijn mooiste foto's.

Powered by Labrador CMS