Hot op Instagram: zanger en acteur Moses Sumney

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

Eerder deze week verscheen een nieuwe teaser van The Idol, een nieuwe serie van HBO Max van The Weeknd en Euphoria-bedenker Sam Levinson. Een van de personages in The Idol wordt gespeeld door queer artiest Moses Sumney. Bekijk hier de teaser én de mooiste foto’s van zijn Instagram-account.

Moses Sumney is dertig jaar en is van Ghanees-Amerikaanse afkomst. In 2016 verscheen zijn eerste EP, Lamentations. Een jaar later bracht hij zijn eerste echte soloalbum uit, Aromanticism genaamd. De muziek van Sumney laat zich lastig in een hokje plaatsen en bevat elementen uit indie-rock, electro-soul, folk, art rock en baroque pop.

In 2020 was zijn track ‘Me In 20 Years’ te horen in Euphoria, een serie op HBO Max die is bedacht door Sam Levinson. Die staat ook aan de wieg van The Idol, een serie over een jonge zangeres die in de ban raakt van een sekteleider. Sumney is hierin ook te zien, naast Lily-Rose Depp, The Weeknd en Troye Sivan.

Wanneer The Idol te zien is op HBO Max, is nog niet bekend. Bekijk hieronder de teaser en de mooiste foto’s van Moses Sumneys Instagram-account.

Powered by Labrador CMS