Hot op Instagram: zanger en acteur Bad Bunny

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

Hij speelt de love interest van een gay worstelaar in de film Cassandro en plaatste een pikante foto van zichzelf op social media: zanger, rapper en acteur Bad Bunny. Die foto werd al snel door iemand lichter gemaakt zodat die nóg explicieter werd. Hier de beelden, plus zijn mooiste Instagram-foto’s.

Bad Bunny plaatst regelmatig bijzondere foto’s op zijn Insta Stories, maar zo bont als deze week maakte hij het nog niet. De zanger en acteur maakte een spiegelselfie waarop hij helemaal naakt te zien is, of nou ja, te zien: de foto is erg donker. Maar daar wisten enkele Twitteraars wel raad mee: die lichtten de foto op, waardoor Bad Bunny ineens in vol ornaat te zien is.

Seksueel fluïde

Bad Bunny is 29 jaar, komt uit Puerto Rico, heet voluit Benito Antonio Martínez Ocasio en is een van ’s werelds meest gestreamde artiesten. Sinds kort timmert hij ook aan de weg als acteur: hij is in de biopic Cassandro te zien als de love interest van de hoofdpersoon, de Amerikaanse gay worstelaar Saúl Armendaríz, die bekend werd onder de naam Cassandro en wordt gespeeld door Gael García Bernal (zie de foto hierboven.

Zelf doet Bad Bunny ook aan worstelen. Hij schijnt verder te daten met Kardashians-ster Kendall Jenner en zei ooit in een interview dat hij seksueel fluïde is: “Wie weet woon ik over twintig jaar wel samen met een man.”

Fan-account

Afijn, hier de mooiste foto’s van Bad Bunny op Instagram. Op zijn eigen account staan slechts twee foto's, dus hebben we hiervoor die van een fan-account gebruikt.

Powered by Labrador CMS