Hot op Instagram: zanger Benson Boone

Leestijd: < 1 min

‘Sugar Sweet’ is de nieuwe single van de Amerikaanse zanger Benson Boone, waarbij vorige week een fraaie strandvideo verscheen. Een goede aanleiding om eens te kijken wat Benson zoal deelt op zijn Instagram-account. Dit zijn z’n mooiste foto’s.

Benson Boone is in 2002 geboren in Monroe, Washington als jongste van vijf in een gezin met vier zussen. In zijn schooljaren ontdekte hij de piano, het zingen kwam pas toen hij werd gevraagd om in een bandje van vrienden te komen als zanger.

American Idol

Dat was in 2019. Kort daarna verwierf Benson bekendheid via TikTok, waarop hij diverse video’s plaatste. In het voorjaar volgde zijn deelname aan het negentiende seizoen van American Idol. Hij trok zich echter terug voordat de liveshows begonnen – reden onbekend.

Door het succes op TikTok kreeg Benson een platencontract en eind 2021 scoorde hij zijn eerste hit met ‘Ghosts’, dat in de Nederlandse Top 40 de twintigste plaats behaalde. In de zomer van 2022 volgde ‘In The Stars’, een lied dat gaat over zijn overleden grootmoeder die hij enorm mist. Hiermee kwam hij tot nummer drie. Ook de volgende single ‘Before You’ haalde de Top 40. Met ‘Sugar Sweet’ staat hij momenteel in de Tipparade.

Video + foto's

Bekijk hier de video van ‘Sugar Sweet’, gevolgd door de mooiste Instagram-foto’s van Benson Boone.

Powered by Labrador CMS