Hot op Instagram: You-acteur Penn Badgley

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

Vrijdag ging het derde seizoen van You in première op Netflix, over een man met onbedwingbare stalk- en moordneigingen die verstrikt raakt in intriges als zijn vrouw over dezelfde behoeften blijkt te beschikken. Het zit heerlijk overdreven in elkaar en acteur Penn Badgley is het kijken meer dan waard. Hier zijn mooiste Instagram-foto’s.

Fans van Gossip Girl herkennen de krullenbol wellicht nog uit die serie, want in dik tien jaar tijd is Penn Badgley niet echt veel veranderd. vanaf 2007 speelde hij de rol van Dan Humphrey in dat tienerdrama.

Luguber

Sinds 2018 is de acteur, die op 1 november 35 jaar wordt, te zien in de Netflix-serie You. In de drie seizoenen die nu te zien zijn groeide zijn personage Joe Goldberg uit van een verknipte stalker tot seriemoordenaar. Inmiddels is hij getrouwd met Love, die dezelfde neigingen heeft. Dat leidt ook dit seizoen weer tot een aantal lugubere moorden en bijna-moorden.

Penn Badgley speelt zijn personage op zo’n manier dat de kijker een zwak blijft houden voor hem, ondanks alle obsessies en moorden. Dat was dan ook de grootste kritiek op You: de serie zou geweld bagatelliseren en romantiseren. Badgley heeft nu eenmaal een innemend voorkomen, zoals te zien is op de onderstaande foto’s.

Fan-accounts

Privé is hij getrouwd met zangeres Domino Kirke en samen hebben ze een zoontje van een jaar. Badgley heeft een eigen Instagram-account, maar die foto’s zijn niet zo mooi. Daarom hebben we de mooiste foto’s van verschillende fan-accounts geplukt.

Powered by Labrador CMS