Hot op Instagram: Willy Wonka-acteur Timothée Chalamet

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: 1 min

Nadat hij doorbrak met Call Me By Your Name, liggen de rollen voor het oprapen voor de 27-jarige Timothée Chalamet. Na The King en Dune is hij binnenkort te zien als Willy Wonka, in de film naar het boek van Roald Dahl. Hier zijn z’n mooiste Instagram-foto’s.

Sinds zijn doorbraak met Call Me By Your Name in 2017 is Timothée Chalamet een graag geziene gast op rode lopers en in talkshows, waar hij een excentrieke outfit hier en daar niet schuwt. De acteur, die zowel een Amerikaans als een Frans paspoort heeft, werd geboren in New York en maakt hij zijn tv-debuut als tiener in de serie Homeland.

Big budget-films

Na zijn internationale doorbraak volgden rollen in Greta Gerwigs films Ladybird en Little Women, speelde hij de drugsverslaafde Nic Sheff in de biopic Beautiful Boy en een jonge kannibaal in Bones and All, een romantische horrorfilm die net als CMBYM is gemaakt door Luca Guadagnino. Daarna volgden big budget-films als Dune.

Deze week druppelden de eerste recensies binnen voor Wonka, een film die is gebaseerd op Roald Dahls Charlie and the Chocolate Factory. Het is geen remake van de originele film, maar een verkenning van de jonge jaren van de heer Wonka.

Mysterie

Chalamets laat weinig los over zijn privéleven, behalve dat hij fan is van de New York Knicks en het Franse voetbalteam Saint-Étienne. Ook vindt hij hip-hopmuziek leuk. Ook op Instagram blijft de acteur een mysterie, al zijn er genoeg mooie foto’s van hem te vinden. Hier de leukste.

Powered by Labrador CMS