Hot op Instagram: West Side Story-acteur Sebastian Serra

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

Goed nieuws voor de fans van West Side Story: niemand minder dan Steven Spielberg heeft een remake gemaakt van deze legendarische film uit 1961, of eigenlijk van de musical uit 1957. De nog vrij onbekende acteur Sebastian Serra is te zien als Braulio, een van de Sharks. Dit zijn z’n mooiste Instagram-foto’s.

West Side Story is een musical uit 1957 die was geïnspireerd op het bekende verhaal van Romeo en Julia van William Shakespeare. In 1961 werd het voor het eerst verfilmd. Op 10 december verschijnt een remake van de film, onder regie van Steven Spielberg.

Diverse cast

De regisseur houdt het verhaal in stand, al is de cast van de nieuwe versie diverser. Zo speelt er een transgender personage mee dat Anybodys heet en gespeeld wordt door Iris Menas. In het origineel was dit personage nog een Tomboy-achtig meisje. Het feit dat er een trans persoon is te zien in de film, heeft helaas geleid tot een ban in een aantal Golfstaten.

In de nieuwe versie spelen Ansel Elgort en Rachel Zegler de hoofdrollen van Tony en Maria. De cast bestaat verder vooral uit leden van rivaliserende straatbendes. Een daarvan is Braulio, die lid is van de Sharks. Het is een rol van de niet bepaald onknappe Sebastian Serra.

Balletdanser

Over Serra is niet veel meer bekend dan dat hij eerder dit jaar te zien was in de highschoolfilm Beauty is Skin Deep. Hij is geboren in San Juan, een plaats in Puerto Rico. Hij begon met balletdansen toen hij negen jaar was en later volgde hij een acteursopleiding.

Op zijn Instagram-account zijn het vooral schaarsgeklede kiekjes die hij deelt met zijn volgers. Dat zijn er nu nog geen 2.500, maar daar komt ongetwijfeld snel verandering in. Hier zijn mooiste foto’s.

Powered by Labrador CMS