Hot op Instagram: topmodel Tyson Beckford

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

Laatst kwam er een stokoude video van Toni Braxton voorbij op zo’n 90s videokanaal en we dachten meteen: hoe heet dat model ook alweer dat een scheerbeurt krijgt van de zangeres? Dat is dus Tyson Beckford en die is na bijna dertig jaar nog altijd actief als model. Hier zijn mooiste Instagram-foto’s.

Tyson Beckford is geboren in 1970 in The Bronx in New York. Begin jaren negentig is hij ontdekt als model en deed hij veel voor Polo Ralph Lauren. Ook presenteerde hij twee seizoenen van de competitieshow Make Me a Supermodel.

Man van het Jaar 1995

In 1995 werd hij door People Magazine uitgeroepen tot een van de 50 mooiste mensen ter wereld. In datzelfde jaar riep muziekzender VH1 hem uit tot Man van het Jaar. Hij heeft ook humor: hij speelde zichzelf in Zoolander, een film die de modewereld parodieerde.

Muziekvideo's

De inmiddels 51-jarige Beckford is daarnaast ook te zien in een keur aan muziekvideo’s, waaronder ‘Go West’ van de Pet Shop Boys, ‘Unbreak My Heart’ van Toni Braxton (met die scheerscène), ’21 Questions’ van 50 Cent, ‘Toxic’ van Britney Spears, ‘Infinity’ van Mariah Carey en dit jaar nog in ‘2 Be Loved (Am I Ready)’ van Lizzo.

Hoewel hij nog steeds actief is als model, doet hij niet heel erg veel op Instagram. Hier de mooiste foto’s van zijn account, gevolgd door wat random foto’s die anderen online hebben gezet.

Powered by Labrador CMS