Hot op Instagram: Songfestival-zanger Malik Harris

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

Volgende week is het zover: het Eurovisie Songfestival gaat van start! Als een van de ‘Big Five’-landen staat Duitsland op zaterdag 14 mei direct in de finale, met Malik Harris die het lied ‘Rockstars’ komt zingen. Wij keken alvast op zijn Instagram-account. Dit zijn z’n beste foto’s.

Bijna was Malik Harris niet naar het Songfestival gegaan, want bij de voorrondes was de band met de dubieuze naam Eskimo Cowboy publieksfavoriet. Toen bleek dat hun ‘Pump It’ niet was geselecteerd voor de finaleplek, volgde een petitie om de band alsnog toe te laten. Wat niet gebeurde, en zo komt het dat Harris alsnog in de finale staat.

Malik Harris is 24 jaar, van Duits-Amerikaanse komaf en bracht in 2019 zijn eerste EP uit, Like That Again. In 2021 volgde het album Anonymous Colonist. Hij woont in de buurt van München en heel veel meer is er niet over hem bekend.

Hier lees je alles over het Eurovisie Songfestival 2022. Bekijk hieronder zijn ‘Rockstars’-video, gevolgd door de mooiste foto’s van zijn Instagram-account.

Powered by Labrador CMS