Hot op Instagram: Ryan Gosling

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

Deze week verschijnt The Gray Man op Netflix, met Ryan Gosling in de hoofdrol. Ook werd bekend dat de acteur in de plastic huid kruip van Ken, de echtgenoot van Barbie (die in de toekomstige film wordt gespeeld door Margot Robbie. Hoog tijd om eens een kijkje te nemen op Instagram.

Wat zijn filmcarrière betreft heeft de 41-jarige Ryan Gosling een behoorlijke staat van dienst opgebouwd. Hij heeft inmiddels twee Oscar-nominaties op zijn naam staan voor Half Nelson (2007) en La La Land (2017). Andere bekende titels zijn Crazy Stupid Love, Drive, The Big Short en Blade Runner 2049.

The Gray Man

Op dit moment is de acteur te zien in The Gray Man, als een CIA-agent wiens ware identiteit bij niemand bekend is en die door een psychopathische ex-collega op een dodenlijst wordt gezet.

Van een heel andere orde is de film Barbie, waarin hij te zien is als Ken. De eerste foto’s zijn inmiddels opgedoken, Gosling is te zien in een zuurstokroze T-shirt op fluorescerende skates, met geblondeerd haar en opgepompte spieren.

Barbie-cast

Margot Robbie is te zien als Barbie zelf, en de rest van de sterrencast bestaat uit Simu Liu, Kate McKinnon, America Ferrara, Alexandra Shipp, Emma Mackey, Kingsley Ben-Adir, Issa Rae, Michael Cera, Will Ferrell, Ncuti Gatwa en Emerald Fennell.

Gosling heeft al verteld dat Ken door een moeilijke periode gaat: hij heeft geen geld, geen baan, geen auto, geen huis, maar wel een hoop problemen. Of het goedkomt? Dat is te zien vanaf 21 juli 2023, als de film in de bioscopen verschijnt.

Instagram

Helaas heeft Gosling geen eigen account op Instagram, dus hier een verzameling van het grootste fan-account.

Powered by Labrador CMS