Hot op Instagram: Red, White & Royal Blue-acteur Taylor Zakhar Perez

Leestijd: < 1 min

De kijkcijfers van Red, White & Royal Blue gaan door het dak en is de film het best bekeken op Prime Video. Taylor Zakhar Perez speelt Alex, de zoon van de Amerikaanse president die iets krijgt met de Britse prins Henry. We keken even op z’n instagram-account en hier zijn z’n mooiste foto’s.

Red, White & Royal Blue is een rom-com die draait om Alex en Henry, die in een onmogelijke situatie belanden als ze gevoelens voor elkaar krijgen. Want Alex is de zoon van de Amerikaanse president en Henry is een Britse prins. Hoe dat afloopt? Nou ja, het heet niet voor niets róm-com natuurlijk (en nee, dat is geen spoiler want schrijver dezes heeft de film nog niet gezien).

De film is mateloos populair, als we Prime Video mogen geloven. De streamingdienst heeft bekendgemaakt dat Red, White & Royal Blue momenteel hun best bekeken film is.

Wie is Taylor Zakhar Perez?

Alex wordt gespeeld. Door Taylor Zakhar Perez, de 31-jarige acteur die is geboren in Chicago, Illinois. Perez begon zijn carrière als acteur in musicals. Later kwam daar modellenwerk bij.

Hij was eerder te zien in de rom-coms The Kissing Booth 2 en The Kissing Booth 3 (te zien op Netflix) en in de komische serie Minx, die gaat over het reilen en zeilen van een uitgeverij van het eerste erotische magazine voor vrouwen (te zien op HBO Max).

Wil je meer zien van Taylor Zakhar Perez? Dat kan: hier zijn z’n mooiste Instagram-foto’s.

Powered by Labrador CMS