Hot op Instagram: Red, White & Royal Blue-acteur Nicholas Galitzine

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

Vorige week draaide deze rubriek om Taylor Zakhar Perez, de tegenspeler van Nicholas Galitzine in de hitfilm Red, White & Royal Blue. Deze keer is Nicholas zelf aan de beurt (hier links op de foto). Bekijk hier de mooiste Instagram-foto’s van deze Britse acteur.

Red, White & Royal Blue is de zomerhit van het jaar. Het verhaal over een Britse prins die een relatie krijgt met de zoon van de Amerikaanse president spreekt kennelijk aan, omdat mensen nog altijd in sprookjes willen geloven.

Prins Henry

Vorige week lieten we je al de mooiste foto’s zien van Taylor Zakhar Perez, die presidentszoon Alex speelt. Deze week is Nicholas Galitzine aan de beurt, die te zien is als de Britse prins Henry.

Zelf is de 28-jarige Galitzine ook van Britse komaf. Hij was eerder te zien in de films High Strung, Handsome Evil, Cinderella en Bottoms. De acteur is een directe afstammeling van een adellijke Russische familie, zijn vader en grootvader waren beiden prins in het geslacht Golitysn.

Fendi

Eerder dit jaar werd Galitzine ambassadeur voor het modemerk Fendi. Op zijn Instagram-account zijn inderdaad aardig wat modieuze foto’s te vinden. Hier een greep uit het aanbod!

Powered by Labrador CMS