Hot op Instagram: Rebelde-acteur Franco Masini

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

Nieuw op Netflix: de reboot van de telenovela Rebelde Way, nu kortweg Rebelde genaamd. De serie speelt zich af op een eliteschool vlakbij Buenos Aires, waar rijke jongeren een band vormen. Franco Masini is te zien als Luka Colucci. Bekijk hier alvast de trailer van Rebelde, en de mooiste foto’s van deze acteur.

Het is de laatste jaren een en al remakes en reboots, dat de klok slaat. Na Gossip Girl, Beverly Hills, Dynasty en nog veel meer gaan de laatste geruchten over een nieuw seizoen van Desperate Housewives.

Eliteschool

Iets minder bekend is de jongerenserie Rebelde Way, die begin deze eeuw een hit was onder jongeren. De serie krijgt nu nieuw leven ingeblazen en is vanaf vandaag te zien op Netflix. Een en ander speelt zich af op een eliteschool nabij Buenos Aires, Argentinië. Centraal staan vier jongeren die samen een band vormen. Hun verhaallijnen worden afgezet tegen die van hun rijke ouders en de docenten op school.

Een van de acteurs in Rebelde is Franco Masini. Hoewel hij een jonge student speelt, is de acteur in werkelijkheid 27 jaar. Hij werd in 1994 geboren in Vicente López, in de provincie Buenos Aires in Argentinië.

Muzikale rollen

In 2010 brak Masini door in de Disney XD-serie Peter Punk, waarin hij de manager speelde van een band. Als kind kreeg hij gitaar- saxofoon- en zanglessen en in 2020 bracht hij zijn EP Náufrago uit. Niet heel toevallig speelt hij nu weer een muzikale rol in Rebelde.

Wij keken alvast even naar het Instagram-account van Franco Masini. Zijn mooiste foto’s volgen na de trailer van Rebelde, dat hier is te zien op Netflix.

Powered by Labrador CMS