Hot op Instagram: Queer As Folk-acteur Johnny Sibilly

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

De cast van de reboot van Queer As Folk is grotendeels bekend. Een van de acteurs die meespeelt is Johnny Sibilly, die eerder was te zien in Pose en Hacks. In de nieuwe QaF speelt hij een succesvolle advocaat. Op zijn Instagram-account ziet hij er vaak heel anders uit, bekijk hier zijn mooiste foto’s.

De nieuwe Queer As Folk speelt zich af in de Amerikaanse stad New Orleans en draait om een groep vrienden wiens levens totaal veranderen in de nasleep van een tragedie. Heel veel meer is nog niet bekend over het verhaal, maar tv-platform Peacock, waarop de serie te zien zal zijn, heeft deze week de complete cast bekendgemaakt. Stephen Dunn doet de regie en werkt daarbij samen met Jaclyn Moore van Dear White People.

Cast

Onder anderen is Devin Way te zien, bekend van Grey’s Anatomy. Jesse James Keitel (Big Sky) is non-binair én speelt een non-binair personage. Fin Argus ken je misschien van de Disney+-film Clouds, Ryan O’Connell van zijn eigen Netflix-serie Special. En dan zijn er natuurlijk Kim Cattrall uit Sex and the City en Nyle DiMarco, de winnaar van America’s Next Top Model. Tot slot noemen we Juliette Lewis, die momenteel hoge ogen gooit in de ZiggoGo-serie Yellowjackets. De complete cast vind je hier.

Wie is Johnny Sibilly?

Johnny Sibilly is 34 jaar en openlijk queer. Hij is van Cubaanse en Dominicaanse afkomst en was eerder te zien in Pose, The Deuce en Hacks. In Queer as Folk speelt hij een geslaagde advocaat. In zijn werkelijke leven loopt hij af en toe strak in het pak, maar schuwt een leren outfit ook niet, zoals te zien is op zijn Instagram-account. Hier zijn mooiste foto’s!

Powered by Labrador CMS