Hot op Instagram: Queer as Folk-acteur Fin Argus

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

Wanneer de nieuwe Queer as Folk van start gaat, is nog niet bekend. Maar de voorpret is er niet minder om. Onlangs werd bekend hoe de cast van de Amerikaanse reboot eruitziet. Een van de rollen wordt gespeeld door de tot nu toe nog vrij onbekende Fin Argus, hier zie je alvast zijn mooiste Instagram-foto’s.

Toen vorige week bekend werd welke acteurs meespelen in de nieuwe versie van Queer as Folk, grepen we de gelegenheid aan om acteur Johnny Sibilly eens nader te bekijken op Instagram. Maar hij is natuurlijk niet de enige QaF-acteur met een leuk account.

Wie is Fin Argus?

Fin Argus, die onlangs nog te zien was in de Disney+-serie Clouds, speelt de rol van een eigenwijze scholier die zijn gebrek aan levenservaring compenseert met een zeer groot vertrouwen in zichzelf.

Argus is 23 jaar en afkomstig uit een plaats genaamd Des Plaines in de staat Illinois. Hij bracht in 2016 en 2017 muziekalbums uit, maar zijn voorkeur lijkt nu uit te gaan naar acteren. Zo is hij momenteel te zien in de film Stay Awake, over twee broers die worstelen met de medicijnverslaving van hun moeder.

Echt veel meer is er niet bekend over Fin Argus, dus gaan we snel door naar z’n mooiste Instagram-foto’s.

Powered by Labrador CMS