Hot op Instagram: Queer As Folk-acteur Devin Way

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

Hier het laatste deel van ons drieluik over Queer As Folk-acteurs met een heet Instagram-account. Met deze keer Devin Way, die fans van Grey’s Anatomy zeker zullen herkennen. Dit zijn z’n mooiste foto’s!

De reboot van Queer As Folk is alweer enige tijd aangekondigd. De nieuwe serie heeft een Amerikaanse topcast, met onder meer Kim Cattrall en Juliette Lewis (die momenteel te zien is in een glansrol in Yellowjackets). Verder bevat de nieuwe serie een keur aan divers gecaste acteurs én heel wat mannelijk schoon. In de vorige twee edities van Hot op Instagram lieten we je al kennismaken met Johnny Sibilly en Fin Argus. Deze keer is Devin Way aan de beurt.

Wie is Devin Way?

Devin Way begon zijn carrière als model, nadat de moeder van zijn beste vriend hem – zonder dat hij dat wist – had opgegeven voor een modellenwedstrijd. Daarna werkte hij voor Guess Jeans en Abercrombie & Fitch, Coca-Cola en Wrangler. Op tv brak hij door met zijn rol als Blake Sims, in de eeuwigdurende ziekenhuisserie Grey’s Anatomy.

Heel veel meer is er niet bekend over Devin Way, behalve dat hij in Queer As Folk een personage speelt dat chaotisch is en het moeilijk vindt om zich ergens aan te verbinden. Ook dat is vrij summier, dus gaan we snel door naar zijn Instagram-account. Dit zijn z’n mooiste foto’s.

Powered by Labrador CMS