Hot op Instagram: Queer as Folk-acteur Charlie Hunnam

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

Charlie Hunnam had een van de hoofdrollen in de originele Queer as Folk-serie. In de reboot van de remake, die onlangs van start ging in de VS, is hij ook weer te zien, zij het slechts kort. Héél kort. Véél te kort, dus daarom hier wat extra tijd met Charlie aan de hand van een aantal Instagram-foto’s.

In de originele serie van Queer as Folk was de destijds 18-jarige Charlie Hunnam te zien als de jonge Nathan Maloney. Inmiddels is de kijker toe aan de derde variant van Queer as Folk, die in de VS te zien is via Paramount+ en in Nederland vanaf 31 juli via Starzplay (wat weer onderdeel is van Amazon Prime Video).

Let op: piepkleine spoiler

In de nieuwe serie spelen de gebeurtenissen zich af in New Orleans en de cast is diverser dan ooit. Dat was in het origineel wel anders, maar 1999 was ook een compleet andere tijd dan nu. We mochten toen al blij zijn dat er überhaupt één serie was waarin gays centraal stonden.

Dan volgt nu een piepkleine spoiler, want Charlie Hunnam is ook weer te zien in de nieuwe Queer as Folk, of nou ja: heel even dan. In de laatste aflevering twijfelt een van de hoofdpersonages of hij misschien naar Manchester zal verhuizen. Hij laat op zijn telefoon een Grindr-foto zien van een zekere Nathan Maloney en zegt erbij: “Moet je deze jongen eens zien”, en dan komt dus een redelijk recent portret van Hunnam voorbij.

Sons of Anarchy

Later speelde Hunnam in films als The Gentleman en King Arthur: Legend of the Sword. Ook had hij een rol in de tv-serie Sons of Anarchy. De 42-jarige acteur is zelf helaas niet actief op Instagram, maar er zijn wel een aantal fan-accounts. Dit zijn z’n mooiste foto’s.

 

Powered by Labrador CMS