Christopher Lamm

Hot op Instagram: Palm Royale-acteur en model Christopher Lamm

Leestijd: 1 min

Hij had een piepklein rolletje in de campy tv-serie Palm Royale op AppleTV+: acteur en model Christopher Lamm. Maar dat maakte zoveel indruk dat we snel een kijkje namen op zijn Instagram-account. Hier zijn z'n mooiste foto's. 

Christopher Lamm woont in Los Angeles, waar hij werkt aan zijn acteercarrière. Oorspronkelijk komt hij uit Duitsland, waar hij zijn hele jeugd heeft doorgebracht in een piepklein dorpje middenin een bos.

van duitsland naar amerika 

Nadat hij twee diploma’s had behaald – eentje voor het Duitse voortgezet onderwijs en een voor een Amerikaanse highschool – ging hij naar het Amerikaanse leger. Op zijn twintigste verhuisde hij naar L.A., en besloot uit de kast te komen. 

Hij verruilde het voetbalveld voor de theaterzaal en zo kwam zijn carrière langzamerhand op gang. Tegelijkertijd werd hij ontdekt als model.

mannelijke sirene 

In Palm Royale is Christopher heel kort te zien in aflevering zeven, in een hallucinante scène speelt hij het liefje van Ricky Martin dat samen met hem in het leger zit en naakt de zee in loopt. Dat maakt genoeg indruk om even op zijn Instagram-account te kijken. Hier zijn z’n mooiste foto’s.

Powered by Labrador CMS