Hot op Instagram: Mean Girls-acteur Jonathan Bennett

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

Hallmark maakte onlangs bekend dat de feelgood-zender komt met een kerstfilm waarin de belangrijkste personages gay zijn. Een van de hoofdrolspelers is Jonathan Bennett, bekend van de serie Mean Girls. Om dat te vieren, delen we hier zijn mooiste Instagram-foto’s.

De Hallmark-film gaat The Christmas House heten en verschijnt eind november. Het lijkt erop dat ze de concurrentie aangaan met die andere zender vol feelgood-vertoon, Lifetime. Die kondigde eerder de film The Christmas Setup aan, met daarin een gaykoppel dat wordt gespeeld door Ben Lewis en Blake Lee – in het echte leven ook een stel.

The Christmas House gaat over een gay stel dat op het punt staat hun eerste kind te adopteren. Voor kerst zijn ze op weg naar hun familie, terwijl ze in afwachting zijn van het verlossende telefoontje: gaat de adoptie door of niet? Het antwoord luidt natuurlijk: ja (althans, daar gaan we maar gewoon vanuit want het is een kerstfilm).

Jonathan Bennett speelt Brandon en Brad Harder is te zien als zijn partner Jake. Eerder was Bennett te zien in Mean Girls, en Harder heeft zelf net aangekondigd dat hij en zijn man vader worden via een draagmoeder. Maar goed, hier gaat het even over Bennett, die in het echt een relatie heeft met tv-presentator Jaymes Vaughan. Naast Mean Girls deed hij mee aan Dancing With The Stars en Celebrity Big Brother en was hij te zien als gastjurylid in RuPaul’s Drag Race.

Dit zijn z’n mooiste Instagram-foto’s.

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

Een bericht gedeeld door (@jonathandbennett) op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

Een bericht gedeeld door

Powered by Labrador CMS