Hot op Instagram: Madonna’s danser Raymond Naval

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

De tickets voor Madonna’s Celebration Tour gaan als warme broodjes. Met het bekendmaken van de nieuwe tournee verscheen de Queen of Pop ook in een fotoshoot voor Vanity Fair Italië, Frankrijk en Spanje. Daar hoort nu ook een film bij van zes minuten, waarin een keur aan dansers en modellen is te zien. Een daarvan is Raymond Naval. Hier zijn mooiste Instagram-foto’s.

In een nieuwe shoot van het fotografenduo Luigi & Iango is Madonna te zien als Jezus Christus tijdens het laatste avondmaal. Op andere foto’s heeft ze zich verkleed als Frida Kahlo. In totaal hebben ruim tachtig mensen meegewerkt aan de fotoshoot, onder wie een grote groep dansers.

Het is nog maar de vraag of al die dansers ook te zien zullen zijn in de Celebration Tour, waarmee Madonna vanaf 15 juli door Noord-Amerika en Europa trekt. Op 1 en 2 december staat ze in de Amsterdamse Ziggo Dome.

Wie is Raymond Naval?

Wie daar misschien ook bij is, is danser Raymond Naval die heeft meegewerkt aan de Vanity Fair-shoot. De choreograaf en danser is geboren in Spanje en woont afwisselend in Madrid en in Los Angeles. Zijn C.V. is behoorlijk indrukwekkend: zo was hij als choreograaf betrokken bij Mamma Mia, de musical en in Taylor Swifts ‘Shake It Off’-video. Ook figureerde hij in een commercial van Citroen DS 3. Ook geeft hij dansles in Zaragoza en Praag.

Hieronder Madonna’s korte Vanity Fair-film die ze The Enlightenment heeft genoemd, gevolgd door de mooiste foto’s van Raymond Naval.

Powered by Labrador CMS