Hot op Instagram: Luther-acteur Idris Elba

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

Luther is terug! Op vrijdag 10 maart gaat Luther: The Fallen Sun in première op Netflix. Het is een film waarin de gevallen rechercheur uit een gevangenis ontsnapt om een seriemoordenaar te ontmaskeren. Die rechercheur wordt gespeeld door Idris Elba. Hier zijn z’n mooiste Instagram-foto’s.

Luther is een Britse detectiveserie waarvan het eerste van vijf seizoenen verscheen in 2010 en het laatste in 2019. Nu is er een vervolgfilm, waarin is te zien hoe de in ongenade gevallen John Luther achter de tralies zit, terwijl een gruwelijke seriemoordenaar Londen terroriseert. Intussen wordt Luther beschimpt door een cyberpsychopaat, die hij eerder te pakken probeerde te krijgen. Luther besluit uit de gevangenis te ontsnappen om zijn klus af te ronden.

Dat is in het kort het verhaal van Luther: The Fallen Sun. De film gaat aanstaande vrijdag in première op Netflix. Acteur Idris Elba speelt wederom de hoofdrol. Elba is vijftig jaar en heeft al heel wat bijzondere rollen op zijn naam staan. Hij was onder meer te zien in The Wire, als Nelson Mandela in Mandela: The Long Walk to Freedom, The Suicide Squad en Beasts of No Nation. Ook gaan er al jaren geruchten dat Elba de nieuwe James Bond zal gaan spelen.

Of dat laatste waar is? Dat zou wel leuk zijn. Hier zijn de mooiste Instagram-foto’s van Idris Elba.

Powered by Labrador CMS