Hot op Instagram: John-Michael Kelly

Leestijd: < 1 min

Joel Kim Booster schitterde in de film Fire Island, waarvoor hij ook het scenario schreef. Nu wordt er voorzichtig gespeculeerd over een vervolg. Aangezien we Booster al een keer in de Instagram-spotlights hebben gezet, is daarom nu zijn boyfriend aan de beurt: dit zijn de mooiste foto’s van gameproducent John-Michael Kelly, hier links op de foto.

Fire Island ging over een groep vrienden die uitbundig feestviert op het welbekende Amerikaanse party-eiland, dat voornamelijk lhbtq-toeristen aantrekt. De film was geschreven door Joel Kim Booster, die ook zelf de hoofdrol speelde. Rond het verschijnen van de eerste trailer hadden we hem al uitgebreid in het zonnetje gezet in deze rubriek.

Vervolg

De film was een behoorlijk succes. Niet gek dus, dat de makers speculeren over een vervolg op het eerste verhaal dat op was gebaseerd op Pride and Prejudice. De film speelde zich af op Fire Island, een vaste pleisterplaats voor lhbtq-toeristen.

Het idee voor film nummer twee is om het verhaal hiervan zich te laten afspelen in Provincetown, een plaats die minstens zo geliefd is bij gays en alle andere regenboogfamilieleden.

John-Michael Kelly

Aangezien we Joel Kim Booster hier al een keer is langsgekomen, is nu zijn vriend aan de beurt. Dit zijn de mooiste foto’s van gameproducent John-Michael Kelly.

Powered by Labrador CMS