Hot op Instagram: House of Gucci-acteur Jared Leto

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

In de film House of Gucci schittert Lady Gaga als de moordlustige echtgenote van modeman Maurizio Gucci. Acteur en zanger Jared Leto is nauwelijks herkenbaar als Paolo Gucci, met zijn kale hoofd en druipsnor. Hoe dat eruitziet? Dat zie je op zijn Instagram-account, waar (gelukkig) ook nog heel veel andere foto’s zijn te vinden.

Jared Leto heeft zich gedurende zijn acteercarrière ontpopt als een ware kameleon. In The Suicide Squad zag zijn Joker er doodeng uit met blikken tanden en groen haar. Voor de film The Dallas Buyers Club viel Jared kilo’s af en veranderde hij in een transgender vrouw (waarvoor hij een Oscar kreeg, maar ook een hoop kritiek). In Mr. Nobody speelde hij zijn bejaarde zelf. Voor de film Chapter 27 kwam hij kilo’s aan om de moordenaar van John Lennon te spelen, Mark David Chapman.

Naast acteur is de 49-jarige Jared ook zanger in zijn rockband 30 Seconds to Mars. In de nabije toekomst is hij te zien als Andy Warhol in een film die wordt geproduceerd door Michael de Luca. Maar eerst gaat de film House of Gucci nog in première, waarin hij Paolo Gucci speelt, de vice-president van het Italiaanse mode-imperium. Met een kaal hoofd en een druipsnor is Jared nauwelijks herkenbaar.

Op zijn Instagram-account deelt Jared enkele foto’s en video’s van zijn personage, naast reguliere kiekjes en fotoshoots. Wij zochten de mooiste beelden voor je bij elkaar in het onderstaande overzicht.

Powered by Labrador CMS