Hot op Instagram: Happy Ending-acteur Martijn Lakemeier

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

Happy Ending gezien? Deze film staat sinds 1 september op Netflix en hierin speelt Martijn Lakemeier de rol van Mink, wiens leven op zijn kop komt te staan na een trio. We namen even een kijkje op het Instagram-account van Lakemeier. Dit zijn z’n mooiste foto’s.

Martijn Lakemeier is 29 jaar, groeide op in Zwijndrecht en maakte op zijn vijftiende zijn filmdebuut in Oorlogswinter, naar het gelijknamige boek van Jan Terlouw. Hij ontving hiervoor de Rembrandt Award voor Beste Acteur. Later was hij te zien in Lover or Loser, een film op basis van het boek van Carry Slee. Daarna volgde een rol naast Elise Schaap in de film Ja, ik wil!.

Willem-Alexander

Van 2014 tot 2020 speelde Lakemeier de rol van Pepijn Augustinus in het nederwietdrama Hollands Hoop. Daarna volgde een hoofdrol in de oorlogsfilm De Oost. Dit jaar speelt hij de rol van koning Willem-Alexander in de Videoland-serie Máxima. Hiervoor moest hij in korte tijd flink aan gewicht toenemen.

Happy Ending

Happy Ending is sinds 1 september te zien op Netflix. In de film speelt hij Mink, die een jaar samen is met Luna. Hij weet niet dat Luna haar orgasmes faket. Als haar vriendinnen Luna adviseren om nieuwe dingen uit te proberen in de slaapkamer, komt zij met het voorstel voor een trio, waarmee alles verandert.

Wij keken intussen even op het Instagram-account van Martijn Lakemeier. Dit zijn z’n mooiste foto’s.

Powered by Labrador CMS