Hot op Instagram: Eurovisie-zanger Dion Cooper

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

Vanavond maken Mia Nicolai en Dion Cooper bekend met welk duet zij Nederland zullen vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival 2023 in Liverpool. Wij keken intussen al even op Dions Instagram-account. Hier zijn z’n mooiste foto’s.

De 29-jarige Dion Cooper deed in 2015 mee aan het zesde seizoen van The Voice of Holland. Hij en bracht in 2020 zijn debuut-EP uit, Too Young Too Dumb. Een jaar later trad hij op als support act tijdens de tour van Duncan Laurence.

Tip van Duncan

Duncan was ook degene die Dion Cooper en Mia Nicolai tipte als Nederlandse afvaardiging voor het Eurovisie Songfestival, dit jaar. Duncan schreef bovendien mee aan het lied waarmee de twee de strijd aangaan en dat vanavond bekend wordt gemaakt in de uitzending van Khalid en Sofie.

Het is voor het eerst sinds 2014 dat een duo Nederland vertegenwoordigt tijdens het zangfestijn. In dat jaar werden Ilse de Lange en Waylon tweede met hun ‘Calm After the Storm’, als The Common Linnets. Wie weet gaan Dion en Mia daar dit jaar zomaar overheen en wint Nederland opnieuw, na Duncan.

Foto's

Intussen hingen wij alvast even rond op het Instagram-account van Dion Cooper. Dit zijn z’n mooiste foto’s.

Powered by Labrador CMS