Hot op Instagram: Eurovisie-zanger Damiano David van Måneskin

Leestijd: < 1 min

Een leren broek, een kilt of een seethrough shirt: de zanger van Eurovisie Songfestival-winnaar Måneskin houdt zichzelf niet in als hij voor de spiegel staat. Het Instagram-account van Damiano David staat vol foto’s met prachtige outfits. Hier de mooiste.

Måneskin stond meteen op nummer één in de Single Top 100 nadat ze het Eurovisie Songfestival hadden gewonnen met ‘Zitti e Buoni’. De opzwepende glamrocker is ingeslagen als een bom. Zouden de Italianen het succes weten vast te houden?

Eerder zagen we al dat Nikkie de Jager onder de indruk was van de uitzinnige kostuums van Måneskin en prees zanger Damiano David dat hij shirtless optrad. Het is dan ook helemaal niet erg om naar de 22-jarige zanger te kijken.

Sinds 2017 heeft David een relatie met model Giorgia Soleri. Zij is tevens mode-influencer, dus dan weten we meteen waar David z’n bijzondere kledingkeuze iedere ochtend mee deelt. We pikten de mooiste foto’s van z’n Instagram-account (en die van Måneskin ) om ze hier met je te delen.

Powered by Labrador CMS