Hot op Instagram: Elite-acteur Manu Rios

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

Vanaf het vierde seizoen van Elite was Manu Rios te zien als Patrick Blanco Commerford, die in de Netflix-serie aardig wat liefdesdrama meemaakte. Of hij terugkeert in het zevende seizoen? Dat blijft voorlopig ongewis, dus daarom hier zijn mooiste Instagram-foto’s.

Eind november vorig jaar verscheen het zesde seizoen van Elite op Netflix. Manu Rios had vanaf seizoen vier affaires met Omar en ander, in seizoen vijf met de vader van Iván en daarna met Iván zelf. Aan het einde van seizoen zes bleek dat zijn vader vrijkwam uit de gevangenis en dat Patrick met zijn familie ergens anders ging wonen. Of dit ook betekent dat hij nooit meer te zien zal zijn in Elite? Dat is voor de kijkers een vraag en voor de makers een weet.

Wie is Manu Rios?

Manu Rios is een Spaanse acteur en zanger van 24 jaar. Sinds hij in 2010 begon met het plaatsen van muziekvideo’s op YouTube, werd hij op zijn veertiende ontdekt en kreeg hij een plek in de muziekband Parchís. Later was hij te zien in de musical Les Misérables. Naast Elite speelt hij in de Spaanse serie La Edad de la Ira, waarin hij de vermoedelijke moordenaar speelt van zijn vader. Ook werkt hij momenteel mee aan de verfilming van El Silencio, een nieuw project.

We gaan waarschijnlijk nog veel van hem horen. Tot die tijd: bekijk hier zijn mooiste Instagram-foto’s.

Powered by Labrador CMS